Книжковий клуб "Яйце-райце"

Книжковий клуб "Яйце-райце"

LitCom

Дзвінка Матіяш, Наталка Малетич, Світлана Бабинська, Люба Кіндратович, Мар'яна Савка "Подарунок від святого Миколая", "27 днів до Різдва", "Кіт Левчик і Святий Миколай", "Святий Миколай. Моє класне життя", "Святий Миколай і папужка з набережної Перемоги", мюзикл "Пиши листи до Миколая"

Назва книги: "Подарунок від святого Миколая", "27 днів до Різдва", "Кіт Левчик і Святий Миколай", "Святий Миколай. Моє класне життя", "Святий Миколай і папужка з набережної Перемоги", мюзикл "Пиши листи до Миколая"

Автор / Ключові слова: Дзвінка Матіяш, Наталка Малетич, Світлана Бабинська, Люба Кіндратович, Мар'яна Савка

10 хв 0 Li

🎅Святий Миколай кличе на підмогу, а ви все ще вагаєтеся, що покласти у блискучу коробочку🎁? Як знайомо. На щастя вам трапився цей допис. Думаєте, зараз радитимемо книжки? Майже вгадали. Але LitCom - не видавництво і не книгарня, тож до Дня Святого Миколая та з нагоди Національного тижня читання на вас чекає ще дещо. 🥁Та-да-да-дам! Сюрприз! Вітаємо в клубі 🐣«Яйце-райце» — відсьогодні у LitCom з’являтимуться ексклюзивні аудіопоради для сімейних вечорів за 📖книжкою від українських дитячих письменників та просунутих у дитліт матусь і татусів.  🎧Перший подкаст із книжковими рекомендаціями до Дня Святого Миколая підготувала сама команда LitCom. Вмикайте, щоб дізнатися: 💫що почитати про магію свята, 🐰де шукати відповіді для маленьких викривачів, які зненацька зловили вас на необережному підкладанні подарунка під подушку або в чобіт, 👦хто розкаже про дитячі пригоди Святого Миколая, 📨(і звісно ж!) як грамотно написати лист, щоб до сліз розчулити найщедрішого у світі Святого. 

Для прослуховування літкасту відкрийте дане посилання з мобільного пристрою